Informació Corporativa

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, ROSA COLOMINAS ISERN, en endavant, tallerdecreació94, l'informa que és titular del lloc web: www.tallerdecreacio94.cat. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de l’esmentada llei es notifiquen les dades següents: el titular d'aquesta pàgina web és tallerdecreació94, amb CIF/NIF: 33874722T i Domicili Social: PASSATGE ÀNGEL GUIMERÀ, 12, Codi Postal: 08130. Localitat: SANTA PERPÈTUA DE MOGODA, Província: BARCELONA. L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: rosa@tallerdecreacio94.cat

Usuari i règim de responsabilitats

La navegació per accés i ús de la pàgina web www.tallerdecreacio94.cat i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d’aquesta es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de tallerdecreació94, atorguen la condició d'Usuari, per la qual s'accepten, en navegar per la pàgina de tallerdecreació94, totes les condicions d'ús que s'estableixen aquí sense perjudicar l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de tallerdecreació94, proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L'Usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'Usuari als formularis emesos per tallerdecreació94, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

L'ús de la informació, serveis i dades oferts per tallerdecreació94, no aniran contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.

A aquest efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts per part d'altres Usuaris o de qualsevol Usuari d'Internet (hardware y software).

Els Usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l'empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirecta, com a conseqüència d'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l'ús de la Web i d'aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l'Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies del web.

Utilitzem "Cookies" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó "Acceptar" per autoritzar-ne el seu ús o "Denegar" per a rebutjar-les. En aquest cas, tallerdecreació94, no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. + INFO

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca

Cada peça és única i diferent de les altres, requereix un procés, un temps i una dedicació exclusiva, no fem joguines en sèrie.