Preguntes Freqüents

COVID-19

Tots els materials es desinfecten amb facilitat. Les peces de ganxet es poden rentar a 30º i les de fusta es netegen amb un drap i una solució d'aigua i alcohol.

Les comandes us arribaran per Correos, que segueix tots els protocols de seguretat, per a més informació podeu clicar aquí.

COMANDES

Quan acabis el procés de compra veuràs una pantalla de confirmació de la comanda detallada i tot seguit rebràs un missatge per correu electrònic confirmant la rebuda per part nostra de la teva comanda. També pots veure la teva comanda a l'Àrea de client, sempre i quan t'hagis registrat.

Primer, mira si l'adreça electrònica que ens has fet arribar està escrita correctament. Després mira la teva carpeta d'SPAM o correu no desitjat. Si cap d'aquestes dues opcions sol·luciona la qüestió, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon, trucant al 670 519 070, o envia'ns un e-mail a rosa@tallerdecreacio94.cat. I contactarem amb tu el més aviat possible.

Si ens avises com a molt tard després de 24 hores d'haver fet la comanda, trucant per telèfon, al 670 519 070, o enviant un e-mail a rosa@tallerdecreacio94.cat, ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible i mirarem de rectificar la teva comanda.

Si vols personalitzar la teva comanda, no dubtis a contactar amb nosaltres per telèfon, al 670 519 070, o enviant un e-mail a rosa@tallerdecreacio94.cat, i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible i mirarem d'adaptar-nos a la teva proposta.

Sempre que ho facis 24 hores després d'haver fet la comanda, trucant per telèfon, al 670 519 070, o enviant un e-mail a rosa@tallerdecreacio94.cat, ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible i mirarem de rectificar la teva comanda.

ENVIAMENTS

Posa't en contacte amb nosaltres, trucant per telèfon, al 670 519 070, o enviant un e-mail a rosa@tallerdecreacio94.cat, i esbrinarem amb Correos en quin punt es trova la teva comanda. Qualsevol cost ocasional que es derivi d'aquesta situació, serà a càrrec de tallerdecreació94.

Estarem encantats de rebre la vostra visita al nostre taller, al Passatge Àngel Guimerà, 10 de Santa Perpètua de la Mogoda. Avisa'ns trucant per telèfon, al 670 519 070, o enviant un e-mail a rosa@tallerdecreacio94.cat, per tal que descomptem els costos d'enviament de la teva comanda.

PAGAMENTS I FACTURACIÓ

Pots realitzar el pagament corresponent a la compra mitjançant TARGETA DE DÈBIT, VISA I MASTERCARD, amb plataforma segura de Caixa Bank sense cost per al comprador. Les dades confidencials són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l'entitat financera corresponent que fa de mediadora del pagament. Les dades sobre les targetes de crèdit no queden registrades en cap cas a la nostra web. Si sou centres educatius, contacteu amb nosaltres per telèfon, al 670 519 070, o enviant un e-mail a rosa@tallerdecreacio94.cat, i pactarem la forma de pagament.

Et podem fer arribar la factura, sempre que prèviament t'hagis registrat com a client. No tenim cap inconvenient en fer-nos clients d'ajuntaments i d'altres organismes públics, ens adaptem a les condicions de cada grup administratiu.

Tenim descomptes i preus especials per a escoles i centres educatius. Avisa'ns trucant per telèfon, al 670 519 070, o enviant un e-mail a rosa@tallerdecreacio94.cat.

DEVOLUCIONS

Si, sempre que ens avisis 15 dies després de la data de confirmació de la comanda trucant per telèfon, al 670 519 070, o enviant un e-mail a rosa@tallerdecreacio94.cat, i ens expliquis el motiu de la teva devolució.

Primer contacta amb nosaltres trucant per telèfon, al 670 519 070, o enviant un e-mail a rosa@tallerdecreacio94.cat, i ens expliques el motiu de la teva devolució. Has de tenir en compte que:

  • El producte ha d'estar en el mateix estat en què es va lliurar i haurà de conservar el seu embalatge i etiquetatge original.
  • L'enviament s'ha de fer usant la mateixa caixa o embolcall en el qual ha estat rebut per protegir el producte.
  • En el supòsit que no es pugui fer en l'embolcall amb el qual es va lliurar, hauràs de retornar la teva comanda en un embolcall protector perquè el producte ens arribi amb les màximes garanties possibles per a la seva revisió.
  • S'ha d'incloure una còpia de l'albarà de lliurament o factura emesa dins l'embolcall, on, a més s'expliqui el motiu de la devolució.
Si el motiu de la devolució és imputable a tallerdecreació94 (el producte és incorrecte o incomplet, no és el que s'havia demanat, etc.), l'import de la devolució serà reemborsat. Si el motiu és un altre, el cost de les despeses de devolució seran a càrrec teu.

La web de tallerdecreació94, està proveïda de tots els elements de seguretat, per tal de protegir totalment la informació que ens arriba. Aquestes dades no es venen a terceres empreses per tal de fer enviaments de publicitat, promocions o newsletters ni de la mateixa temàtica que tallerdecreació94 ni d'una altra mena de productes. Al mateix temps la plataforma de pagament de Caixa Bank, és totalmet segura i en cap cas disposem nosaltres de les dades de pagament de cada comanda. Si teniu cap problema, us heu d'adreçar a Caixa Bank. Per més dubtes i informació, pots anar a la secció de Textos Legals de la web situats a la franja grisa que hi ha una mica més avall.

Disposem de full de reclamacions que ens podeu demanar per e-mail a rosa@tallerdecreació94.cat.

Opcions d'accessibilitat