Qui som

“Tallerdecreació94 neix el 2016 amb la il·lusió de ser un projecte familiar dedicat al disseny, a la producció de joguines i mobiliari.”

Qui som: Rosa i David

Darrere del tallerdecreació94 hi som en David (fusteria) i la Rosa (joguines), formats en disseny d’interiors a l’Escola Massana de Barcelona i amb trajectòries professionals diferents, que conflueixen en una mirada comuna cap al disseny d’espais i objectes.

Treballem de forma artesanal, amb materials de primera qualitat i amb productes de proximitat. Ens dediquem específicament al disseny i producció de joguines i a la fusteria.

Els nostres materials de joc, en estar elaborats a mà, són en si mateixos alguna cosa especial que els infants poden percebre; no són objectes qualssevol,doncs porten la intenció i l’energia que ha posat en ells la persona que els ha fet.

En estar construïts artesanalment cada peça és única i diferent de les altres. Mai tenim pressa per acabar una peça, la treballem amb molta cura, i li posem tota la nostra energia i dedicació, sempre pensant en les petites mans que hi jugaran, aquest procés requereix un temps i una dedicació exclusiva, no fem joguines en sèrie. Per això, les entregues no són d’un dia per l’altre, depenen del nostre estoc i de les comandes en procés.

Els nostres elements de fusta estan tallats i polits fins que aconseguim un tacte suau i agradable, els cantons sempre estan arrodonits. Quan treballem la fusta, les formes i els colors no es repeteixen mai, tallem, polim, donem color, manualment, cada peça, una a una, i això la fa única i diferent de les altres. Quan pintem els nostres materials sempre ho fem amb productes ecològics i certificats per a l’ús de les joguines.

Pensem que no cal que els infants tinguin moltes joguines, creiem en el consum responsable, en la no necessitat de posseir i en la protecció del nostre planeta. En els nostres dissenys cerquem la senzillesa i l’harmonia de les formes, realitzats artesanalment, a partir de matèries primeres naturals i orgàniques, de fusta i cotó, cuidem la qualitat de les textures, la riquesa sensorial i la facilitat de manipulació. Les nostres peces de ganxet estan teixides a mà amb fil de cotó o llana, mai inserim botons externs que poden ser susceptibles de ser empassats pels infants. Quan teixim, fem i desfem les vegades que ens calen fins que aconseguim el resultat que ens fa feliç.

Si el que ens demaneu no ho tenim en estoc, acostumem a servir-los entre una setmana i quinze lectius, després de la data de confirmació de la comanda, aquest interval de temps és totalment modificable en funció de la comanda que ens feu, intentem sempre adaptar-nos a les necessitats específiques de cada comanda, coordinant amb cada client la disponibilitat i el temps d’entrega dels materials.

La durabilitat dels nostres materials depèn del bon ús que d’ells se’n faci. Recomanem acompanyar l’infant en la seva experimentació dels materials, del joc i de la utilització dels materials.

Si ens voleu fer algun encàrrec fora de catàleg, no dubteu a contactar amb nosaltres, posarem la nostra energia i dedicació per portar a terme les vostres expectatives.

La nostra filosofia

A l’hora de dissenyar els nostres materials ens hem inspirat en diferents pedagogies com Montessori, Pickler, Waldorf i Reggio Emilia, ja que en alguns aspectes s’apropen a la nostra mirada del joc, sempre tenint en compte els consells del nostre equip de mestres i educadores professionals en actiu, que basant-se en la seva experiència amb infants, els valoren i ens apropen més a les seves necessitats, ritmes i motivacions d’aprenentatge.

Ens inspiren en les joguines més antigues i d’estar per casa, com les pinces d’estendre o les culleres de fusta. Pensem que no cal que els infants tinguin moltes joguines, creiem en el consum responsable, en la no necessitat de posseir i en la protecció del nostre planeta.

Creiem que els elements de joc dels infants són objectes que conviuen de manera quotidiana amb el seu procés de creixement, per això, les nostres joguines són elements que apropen i connecten a l’infant amb el seu medi més natural. En els nostres dissenys cerquem la senzillesa i l’harmonia de les formes,realitzats artesanalment, a partir de matèries primeres naturals i orgàniques, de fusta i cotó, cuidem la qualitat de les textures, la riquesa sensorial i la facilitat de manipulació. Així doncs, creem materials adequats on els infants puguin desplegar el seu potencial a través del joc i amb la possible presència de les persones adultes.

Com ho fem

Els nostres materials de joc, a l’estar elaborats a mà, són en si mateixos quelcom especial que els infants poden percebre; no són objectes qualsevols, doncs porten la intenció i l’energia que ha posat en ells la persona que els ha fet. Cada peça és única i diferent de les altres, requereix un procés, un temps i una dedicació exclusiva, no fem joguines en sèrie. Per això, les entregues no són d’un dia per l’altre, depenen del nostre estoc i de les comandes en procés.

La producció artesanal dels materials que us oferim requereix temps i dedicació plena. Els nostres elements de fusta estan tallats i polits fins que aconseguim un tacte suau i agradable, els cantons sempre estan arrodonits. Quan treballem la fusta, les formes i els colors no es repeteixen mai, tallem, polim, donem color, manualment, cada peça, una a una, i això la fa única i diferent a les altres. Quan pintem els nostres materials sempre ho fem amb productes no tòxics i a l’aigua deixant entreveure les vetes de la fusta. Sempre que utilitzem vernissos, aquests són no tòxics i a l’aigua.

Mai tenim pressa per acabar una peça, la treballem amb molta cura, i li posem tota la nostra energia i dedicació, sempre pensant en les petites mans que hi jugaran. Les nostres peces de ganxet estan teixides a mà amb fil de cotó, mai inserim botons externs que poden ser susceptibles de ser empassats pels infants. Quan teixim, fem i desfem les vegades que ens calen fins que aconseguim el resultat que ens fà feliç.

Si el que ens demaneu no ho tenim en estoc, acostumem a servir-los entre una setmana i quinze lectius després de la data de confirmació de la comanda, aquest interval de temps es totalment modificable en funció de la comanda que ens feu, intentem sempre adaptar-nos a les necessitats especifiques de cada comanda, coordinant amb cada client la disponibilitat i el temps d’entrega dels materials.

La durabilitat dels nostres materials depèn del bon ús que d’ells se’n faci. Recomanen acompanyar a l’infant en la seva experimentació dels materials, del joc i de la utilització dels materials.

Si ens voleu fer algun encàrrec fora de catàleg, no dubteu a contactar-nos, posarem la nostra energia i dedicació per portar a terme les vostres espectatives.

Joguines - Producció
Joguines - Producció
Joguines - Producció

No fem joguines en sèrie, cada peça és única i diferent de les altres, requereix un procés, un temps i una dedicació exclusiva.

Opcions d'accessibilitat